Translate

torstai 24. huhtikuuta 2014

かなまらと病気

Pitkästä aikaa taas kirjotellaan. Tästä on tullut tapa, joten miksi muuttaa. En siis jatkossakaan päivittele kovinkaan usein, enkä varsinkaan säännöllisesti. Mutta päivittelen kuitenkin joskus. Ihan tosi.

Luennot ovat siis alkaneet, mutta niissä ei ole mitään kovin ihmeellistä ilmaistavaa tai ihmeteltävää. Mennään tunnille, tehdään juttuja tunnilla, tehdään läksyjä jälkikäteen yms. Melko tuttua kauraa siis. Kirjoitellaan siis jostain jännemmistä jutuista.

Kuten jättiläismäisistä pinkeistä siittimistä.
Tuli siis käytyä Kanamara -festivaalilla (Lisää juttua ja parempaa kuva-matskua löytyy täältä: http://www.timetravelturtle.com/2013/04/kawasaki-penis-festival-kanamara-matsuri-japan/). Kyseessä on siis penis-festivaali Kawasakissa, jka on tuossa Tokyon vieressä. Käväistiin siellä parin kaverin kanssa katsomassa. Alkuunsa vastaan käveli kuvassa näkyvä jättipenis ja toinen musta rautainen vastaava. Populaa oli simona, joten kovinkaan iksusti mitään ei päässyt katsomaan. Jatkettiin sitten matkaa ja päädyttiin tomppelille, jonka luona porukka kävi ilmeisesti pyytämässä hedelmällisyyttä jumalilta. Matkalla tomppelille kuljettiin kapean kauppakadun läpi, josta sai myös penis-tikkareita, mutta jännänä huomiona oli myös kojut, joissa tehtiin jonkinlaista safkaa, mutta kokit rummuttelivat lähinnä veitsillään biisejä kilpaa. Suhteellisen viihdyttävää kateltavaa sekin.

Jonkin aikaa pyörittyämme totesimme, ettemme olleet oikeassa paikassa, sillä varsinainen festivaalialue oli eri suunnassa. Lähdimme siis sinne toteamaan suunnatonta ihmispaljoutta (josta oli suuri osa äänekkäitä ärsyttäviä länkkäreitä. Mielipiteen jakoi myös muut seuralaiset), sekä vesisadetta. Oikein mitään ei saanut aikaiseksi liian ihmismassan vuoksi, joten lähdettiin sitten kotiin hipsimään. Jännää silti.

Huomiona, vastaan käveli pitkässä takissa ja domina-varusteissa paikallinen nainen, jolla oli myös suhteellisen kunnianhimoinen strap-on taisteluvalmiudessa. Pysähtyi kivasti ihmisille kuvattavaksi. En ottanut kuvaa, valitan.

Toinen "tapahtuma" lähiaikoina on tehty tuttavuus paikalliseen sairashoitoon. Onnistuin siis parisen viikkoa sitten nappaamaan influenssan ja pööpöilin kuumeessa noin viikon päivät. Hyvänä päivänä, kun ei tarvinnut buranaa agrigaattorin pysäyttämiseen, oli kuumetta noin 38.3. Tuona päivänä kävin siis koulun terkkarilla, joka otti kuumeen ja käski sairaalaan. Antoi myös tulosteen, jossa oli karttakuva ja aukioloajat lähettyvillä olevaan klinikkaan (sairaalaksi sanoivat, mutta melko pieni mesta). Köpöttelin siis sinne ja sain englanninkielisen taustalomakkeen täytettäväksi (kysyivät kumpi onnistuu paremmin, englanti vai japani). Sitten pikku odottelujen jälkeen lääkärille, joka kanssa jutteli melko hyvällä englannilla. Perustestien jälkeen testattiin influenssa pikatestillä (pumpulipuikko nenään melkein nielun syvyyteen ja 8 min päästä tulos). Influenssa ja resepti 4 tabulle ja hengitetävälle influ-lääkkeelle. Homma maksoi n. 15€. Sitten sain taas kartalliset ohjeet apteekkiin, johon pyyhälsin seuraavaksi. Apteekissa taas taustakartoitus, tosin japaniksi. Tähän sain avustusta, kun en kaikkia kanjeja hiffannut. Seuraavaksi lääkkeet, joihin myös ohjeet ja hengitettävän sain vedeltyä suoraan tiskillä kassatytön avustuksella. Lääkkeetkin maksoivat yhteensä n. 15€.

Klinikalla oli siis yksi lääkäri, joka veti porukkaa sisään nopeammin, kuin suomalainen sairaala. Lääkkeiden ottoon sai kädestä pitäen opastusta. Hinta ei ollut paha. Hyvin tuntuu siis toimivan lääkärihommat täälläpäin.

Vähän kuvia. Ei voi mitään. Pitäisi leikkia kameralla enempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti